Despre noi

S.C. LEVI IMPEX S.R.L.

Societate infiintata inca din 1993 este distribuitor autorizat al firmei AYMAK din Turcia , societate cu o mare experienta in producerea de utilaje de balastiera si cariera.

Produsele comercializate de societatea noastra sunt de ultima generatie si de o calitate foarte buna, Indeplinind toate standardele de calitate europene si toate produsele sunt certificate ISO 9001.

Levi Impex detine si o balastiera moderna in judetul Suceava, persoanele interesate fiind rugate sa contacteze serviciul comercial al societatii noastre la numarul de telefon +40 742 603 974 sau la adresa de e-mail: office@ryepo.ro

avs2

Concasoare de impact AYMAK

Concasoarele de impact Aymak Primer (API) si Secondary (ASI) sunt utilizate pe larg in cariere de piatra datorita capacitatii lor de lucru ridicate.

Utilaje de ciuruit si cernut

Utilajele de ciuruit Aymak AVS intrunesc cerintele tuturor clientilor nostri privitoare la eficienta, si la obtinerea unui produs final de calitate superioara.

Site din otel si accesorii

Produse in diferite tipuri si marimi conform necesitatilor si sunt fabricate din DINC-17223 sau TS 2500 fire rasucite cu grad mare de carbonare.

Piese de schimb si accesorii

Flexibilitate deosebita. Mediu de munca silentios datorita sistemului de vibratii. Durata de utilizare de zece ori mai mare decat cauciucul.